Ge en gåva

Caminul Felix verksamhetsavsikt är att för övergivna och föräldralösa barn i världen möta fysiska, andliga, emotionella och sociala behov i en kärleksfull familjemiljö.

Bli månadsgivare!

Caminul Felix verksamhetsavsikt är att för övergivna och föräldralösa barn i världen möta fysiska, andliga, emotionella och sociala behov i en kärleksfull familjemiljö.

Jag vill bidra med

250 kr/månad

till {0}Ändra 

Välj ändamål

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny där du fyller i dina uppgifter för Swish eller kort.

  • Swish
  • Visa
  • mastercard

Ange ditt telefonnummer och klicka på "Ge din gåva". Öppna Swish på din telefon för att bekräfta din betalning.

  • bankId

Slutför transaktionen genom att klicka på "Betala". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

Jag vill bidra med {0} kr/månad till {1}

Det är viktigt för oss att ha korrekt information om personer/organisationer som ger oss gåvor. Person- och organisationsnummer hjälper oss att registrera gåvor på ett korrekt och säkert sätt. Vi hanterar personuppgifter strikt enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). Om du ändå inte vill ange ditt person- eller organisationsnummer kan du skänka gåvan anonymt. Genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare" godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt Caminul Felix Sveriges integritetspolicy.

Betallösningen är en del av:

NGO|PRO®